Vrij van Candida

Waarom had ik ondanks stress en een gebroken hart in 2021 jaar geen candida?

December 31, 2021 Leonie Season 1 Episode 11
Vrij van Candida
Waarom had ik ondanks stress en een gebroken hart in 2021 jaar geen candida?
Show Notes

Ok, een beetje een dramatische titel voor een jaar dat uiteindelijk super mooi was! Misschien had ik daarom geen candida?

Want verdriet en stress verlagen je weerstand en dan ben je gevoelig voor candida als dat je zwakke plek is. Maar ik heb het verdriet ook kunnen omarmen en omgezet in kracht. Maar ja, je moet dan wel eerst door de pijn heen, een recept voor een lage weerstand.

Mijn gebroken hart duurde niet lang, al kan ik nog steeds wel denken, hoe kan het? Was het dan geen echte liefde?! Aan zulke gedachten heb je niks. Het was uiteindelijk mijn lichaam dat vertelde dat het goed was zoals alles ging en is gegaan in 2021. Na de breuk kreeg ik energie voor tien, was mijn lijf als een lenige yogi en nam ik allerlei beslissingen die ik lang niet meer heb genomen. Ik ben nog meer mezelf geworden. En dat is waarom ik geen candida had. Ondanks alles, bleef ik dicht  bij mezelf. In de afgelopen tien jaar was ik vooral bij de ander en de anderen.

Luister hoe jij ook zonder egoistisch te zijn, voor jezelf kunt kiezen en dus voor gezondheid en dus voor zoveel meer voor jezelf en je naasten.

De titel is zoals ik al zei wat dramatisch, de podcast ook , want ik barst gewoon in huilen uit. Ook dat hoort erbij deze dagen.

Ik wil iedereen bedanken voor alle support, het luisteren van de podcast , het lidmaatschap van de Facebookgroep en special thanx for de leden van t Vrij van Candida Programma!!!!

Geniet van je oudejaarsavond en ik wens je alle Geluk, Gezondheid, Liefde en Vrijheid voor 2022, een jaar Vrij van Candida!

EINDEJAARSAANBIEDING:

Tot 1 januari is het Online Vrij van Candida Programma geen 247,- euro maar 200 euro. In de podcast hoor je er alles over.

Meteen beginnen: Klik dan hier:
https://onlinebetaalplatform.nl/nl/grapefoodie/kopen/pbn_439746e5e0f8


Heb je vragen over angst of wil je daarover coaching hebben ter ondersteuning van je dieet, laat het me weten, dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

----------

Heb je  candida, dan kun je altijd terecht op http://vrijvancandida.nl

Ik zou het super tof vinden als je een review achterlaat en sterren zodat nog meer mensen de podcast kunnen vinden. ;-)

Heb je vragen, stel ze gerust hieronder of via leonie@vrijvancandida.nl

Wil je mijn hulp om van de candida af te komen? Kijk dan eens bij het Vrij van Candida Programma. In zes weken leer je hoe je op een gezonde, ontspannen én lekkere manier van de candida af komt.

https://vrijvancandida.nl/het-programma/

Meer weten van het Vrij van Candidaprogramma? Kijk dan hier:

https://vrijvancandida.nl/het-programma/

http://grapefoodie-academy.com/vrij-v...

Verder deel ik veel informatie in mijn Vrij van Candida besloten Facebookgroep. Als je Vrij van Candida in de zoekbalk intypt, kun je een verzoek indienen en voeg ik je toe als lid :

www.facebook.com/groups/vrijvancandida/

Je kunt ook op Facebook op mijn bedrijfspagina veel vinden: